Solig vår kväll

Just nu - Paus !

En helt vanlig dag på jobbet idag ! jaa, förutom att The Boss var borta ;) Sen for jag och Morsan och handlade och
tog en fika :) Käka midda ute idag och Nu så här efter middags tid så har jag varit ute och Krattat.... krattat......krattat... sa ja Krattat ?!
Är så grymt skönt väder ute.. det är liksom perfekt, Inte för varmt och inte för kallt. :) bara njuter av dom här vår dagarna nu framöver :) Annars så sitter Elena på Bussen på  väg hit..hon ska sova här i natt.. ska då försöka hålla mig vaken tills hon är här haha :) 
Äh.. dags att kratta bort dom sista löven sen blir det en iskall dursh!

SeeeYa !


Glömsk

Tjenixen !

Det där folk säger om att ju äldre man blir desto glömskare blir man. Jaa -  det stämmer. 22 år och mer glömsk
än en guldfisk. Men men, kom ju till slut ihåg att jag skulle vara barnvakt till Saga-li och Ingvild idag. Rättare sagt dom ska hämtas på dagis om 13 min. Hjälp min tid försvinner. Få bli middag direkt sen. Dom lär vara rätt så hungrig.. och det är jag med för den delen :) Och imorgon kanske Elena kommer och ska sova här en natt :) :)

seeYa !


Heffaklump

Helgen har varit kanon! Fredagen var rätt så lugn.. var en sväng upp på kulla, sen försökte spana efter björn. Men icket att man såg någon.. Bara i min vildaste fantasi jag får se björnar .. och på djurparken haha! :)
Tog lång sov morgon  på Lördagen sen upp till kulla igen, till syrran. Tog en härlig promenad med Ingvild, och gick förbi Hasse´s föräldrar som bjöd på Ägg och räk mackor ute i solen. Blev även bjuden på middag där :) Hade velat fram o tillbaka hela dagen om jag skulle fara ut på Hotellet eller inte.. men så blev det.. Fest! så det var full gas ner på Vilhelmina för att göra sig i ordning. Sen for jag vill Erika.. Det var jag, Annelie, Erika, Hanna, Ullis, Anette och Anna.. vi spelade kort surrade, skrattade och drack.. sedan åkte vi till hotellet . Var en riktigt lyckad kväll faktiskt :)
Men igår kände man sig om en heffaklump som legade i ide´t ett halvår.. var något seg. Men såna smällar får man ta ! :)


Jag och Erika !


Ullis och Hanna spanar efter... något :)

Annelie, Ullis och Hanna.


Spelar kort för fulla muggar ! :)

090424

ÄNTLIGEN HEEEELG !!! ;)

Torsdag

  • Gå en promenix
  • Bada
  • Diska
  • Dammsuga
  • Göra rent misse´s toalett
  • Fixa tvätten

Det måste göras ikväll.. suck inte allt för skojigt. Ska försöka hinna med lite tv :)


Tiden går..

Diskuterade vintern idag på jobbet.. har ju som sagt gått rätt fort, undrar vart all tid och alla dagar tar vägen, dom är som bortblåst. Herregud, det var ju nyss man planerade vad man skulle köpa för vinter kläder, vad man skulle köpa till alla i jul-klapp. Och nu är det vår och jätte härligt väder ute ! :) + ATT SEMESTER SKA PLANERAS !
Lägger upp Ett litet bevis på vår kyla i vintras. Skit dålig bild.. jag vet.



= - 42 grader !

Örnsköldsvik

Var i örnsköldsvik i helgen, de var en riktigt trevlig dag :) är förvånad över att det gick så himla fort att åka både dit och hem. Grabbarna drog till äventyrsbadet och jag och Jennifer gjorde stan.. Flera varv  faktiskt hehe :) Hittade i alla fall min skinnjacka så nu är jag nöjd! Jennifer hittade desto mer tro ja :) Efter ett bra tag och många ombyten så drog vi till BURGERKING och käkade, finns de godare hamburgare ?! (nej)  var riktigt gott..
Självklart så åkte vi förbi hos THEKING eller Krister som han heter, och Pia. det är ett måste när man är där.. bara en sak som var synd och det var att Bonneville´n , Hotrodárna, chevan, Pontiacen.. ja dom bilarna inte befann sig i ö-vik utan i Piaá garage i Bollsta. Drar mest troligt till Bollsta den 15 maj så det gjorde inte så mycket att jag inte fick de härligheterna :) Var även förbi som snabbast hos Anders och Elin + barnen, spelade lite tv spel och fick en kopp kaffe innan hemresan. Örnsköldsvik - Där trivs ja ! :)



  
   


 



Krister´s "nya" kök :) snyggt !

CoolStuff´s

Kikade runt på internet igår på lite grejer. så kan rekomendera sidan Coolstuff som finns här brevid till vänster. beställde för ett tag sen grejer där i från och dom var hur frän som helst. nästa beställning blir det denna grej :)
Är vattnet kallt lyser det grönt, är det ganska kallt blir det blått, ljummet signaleras av lila för att slutligen bli rött och varmt. Smart? Smart!


Vad gör ni ikväll ?!

Vad har ni för er.. en tisdag kväll ?! :)


Elena ! :)

Gumman, kan då förstå en sak !? det är snart ett år sen. ETT ÅR SEN. det var sommar och du flyttade in hos mig och vi umgicks hela sommaren och hade så jävla skoj :) sen stod vi på parkeringen på volvo när du skulle åka tillbaka till Vännes för att skolan började och "sommaren var slut "  och vi grina båda två :) haha, ett år sen. Och hoppas att denna sommar blir lika bra !!




Påsk 2009

Ska ta och skriva ett par rader om påsken och bjuda på lite bilder. Lite så här i efterhand :) Var som sagt uppe i fjället, torsdag-söndag , hade Kanon väder fredag och Lördag. Lördagen packde vi med oss grejer och åkte skoter till Ruffsenviken där fisketävlingen började lagomt tills vi kom dit. var väldigt mycke folk där.. Käka massa mat och njöt av solen. Det var så härligt väder, skönt att kunna gå i t-shirt utan att frysa.  På vägen hem skull vi ta en annan väg, som blev en jätte omväg hehe.. skoterleden var så jävla knölig o hoppig så det var mest jobbigt att åka den vägen. Kan lova att alla hade träningsvärk och ryggvärk senare på kvällen :) Krachlandning med skoter, Hoppat i snön, försökt få leo att gå, Varit med om nära döden upplevelse när vi åkte UPP o NED för fjälle, vilket var brant, druckit massa öl/vin och bastat är lite av det vi hunnit med. Fiskat en massa har vi med hunnit.. jag fick dock ingen fisk.. Men hasse fick 5 stora rödingar, så det blir till att äta fisk i veckan :) Men med andra ord har de varit hur underbart som helt att vara i fjället.. så tyst och lugnt där uppe.. är mest nöjd över att det var så otroligt fint väder.. Var jätte röd och solbränd i ansiktet efter helgen.. att man aldrig lär sig att använda solkräm :)


Vacket :)

Utsikten från andra sidan stugan. Nära döden upplevelse upp o ned :)

Fin fint !

Fin fint !

Leo provar sol-brillor, men ville inte gärna ha dom på sig..

Joakim , Jennifer och Leo :)

Jocke´s vurpa med skotern :)

Inte min grej

Var på stan och kikade runt i butiker och kom fram till en sak som tycks vara väldigt poppis just nu. Såg även flera tjejer på stan som gick klädda så. Säger som vi hörde.. - Tacka vettja klä´a som dom var förr i tia, åkej om he ä häng på böxen och mönstrade kläá, men int som he e ida int ! :)  Byxorna skull jag aldrig ta på mig men okej med mönster på kläderna, är bara lite less eftersom jag sett detta mönster för mycket överallt nu :)


Torsdags-lunch

Haha snacka om en fram och tillbaka ändra sig dag. Har mina ställen varje dag på jobbet, men skulle få några andra idag.. sen gick de en timme ungefär och jag skulle inte få nya ställen utan ta mina gamla i alla fall..

Samma med Östersund idag.. fanns plats så man kunde åka med dit..

Jaja, ska skärpa mig och skriva mer här på bloggen, mkt mer.. varför ska jag annars ha den haha ! Men nu ska jag i alla fall gå till köket och fixa lunch... tomtegröt diag :)


Torsdag !

Jaha det blir till att jobba hela dagen idag i alla fall.. Fick veta igår kväll att hasse skulle ta med massa grejer hem från östersund så vi ryms inte i bilen.. så vi får åka och shoppa kläder någon annan gång.. ska ta det på en helg så att man hinner med lite mer :) Tråkigt nog. få väl hitta på nått med jocke o jennifer efter jobbet tills Hasse kommit hem :)

Onsdag

Imorrn jobbar jag halv dag  ! Sen ska vi dra åt Östersund och besikta bilen, cabbén.. Hoppas på att den går igenom :)
Jag och Jennifer hinner gå en sväng på stan då.. ska först och allt leta en jacka och ett par jeans. För det måste jag ha :) Men det sluta väl som det alltid gör.. man kommer hem med massa annat man shoppat men ingen jacka eller ett par jeans.. hehe :)
FIck mitt Paket från H&M coh Oriflame idag, kläderna från H&M blev jag jätte nöjd med, helst pyamasen för den var riktigt mysig - bettyboop :) Med andra ord ska jag plocka ihop smink mm, sätta priser coh skriva kvitton ikväll så jag kan leverera det imorgon.. dags att sätta igång. :)
PS - Snart fyller gumman 18 :)

Bra sida !

Jagr har registrerat mig på en ny sida, Gratismode ! Har läst igenom vilkor och information och det är som på dom flesta gratis sidor, man ska samla poäng och dessa poäng ska man till slut lösa in som pressentkort. Det som jag personligen tycker var bra med denna sida är att det verkar vara lättare att samla ihop poäng än på flera andra gratis sidor som jag spanat in. Tillexempel så får du  50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) och 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg eller på din bilddagbok (20+20 poäng).
Sen samlar man på sig poäng genom att besöka sidor, ta del av erbjudanden mm. 
Några ställen man kan använda sina pressentkort på är H&M, MQ, LAGERHOUSE mfl.

Så tycker att du ska bli medlem med, lite nya kläder skulle aldrig sitta fel, eller hur ? :) Klicka på länken nedan.

http://www.gratismode.se/?c=53640  

Skärtorsdagen

Tjenare !

Bara 3 timmars jobb kvar, sen hem och packa det sista, ta ett bad och äta nått. sen dra jag till fjälle.
Kan säga att det är inge skoj väder att köra i, slask och åter slask.. hoppas inte det är värre närmare fjälls, eftersom
jag ska dra släp med skotrar o grejs. Det gick fin fint för Jocke att köra upp igår från Mora, tråkigt att det var slask och snöade, första gången han skull köra så långt hehe, men det är bra "träning" :)
Jaja, har saknat min lill katt i natt.. hon var så rädd och bara skaka när vi lämnade henne igår. Hon gömde sig överallt, stackars katt.. Får dåligt samvete att jag lämna henne när hon är så rädd.. fy åh det känns inge bra alls.. Nåja, det ska väl gå bra det med..
Kan för övrigt säga till ni som kör ski-doo, kör inte idag för det är SKÄR-torsdagen ! haha :)

Gott folk, sätt lysdioter i hucklet och hatten samt fixa kvasten, och tanka med raket bränsle så ses vi i blå-kulla.
Ha en trevlig påsk helg och ta det lungt med öl och godis :)


Tisdagen

Suck.. det har varit en seg och tung dag idag.. varför vet jag inte. kanske jobbet, kanske vädret..
Man blir lite små lurad när solen börja värma, snö´n börja försvinna och fåglarna kvittra. Och plötsligt händer det, det börjar snöa igen, så nu är det bara slask och tråkväder ute. kanske därför allt känns så segt.. ?!
Jaja, får glädja mig åt att Joakim klarade det idag, så nu har killen körkort :) Han och jennifer kommer upp på torsdag morgon, så vi dra till fjälls på eftermiddagen då jag slutat jobba.. fan att man inte fick ledigt på torsdag, då har man fått en dag extra i fjället ! Vi har ingen katt vakt när vi är i fjälls, så imorgon får katten åka till kulla till svärmor.. Det ska nog gå bra, men med min tur lär hon smita ut och upptäcka att det är skoj att var ute och vill då förmodligen inte följa med hem på måndag :) hehe, ja det åter står att se. Tänkte bjuda på ett recept idag som går snabbt att göra.

Snabbkaka

Sätt ugnen på 200°

Du behöver:
100gram smör/margarin
3 dl socker
2.25 dl mjöl
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
ev lite snabbkaffe
grovhackade nötter

Smält smör/margarin och rör i alla ingredienser. Smörj och bröa
en form och häll i smeten. Strö över grovhackade nötter.

Grädda lågt ner i ugnen i 20-25 minuter.

Oriflame

Hey !

Ett kort inlägg ikväll, ska hinna skriva några rader här, tvätta håret, ge katten mat, plocka bort middagen
på ca 20 minuter innan ett TV pogram börjar.. Beroende man är av TV ( och dator ) :)
JaJa, nytt är i alla fall att jag börjat jobba som säljkonsulet åt oriflame. Intresserad av att
beställa, eller få en katalog så är det bara att höra av sig. !

//  Lina F Wallström

Fjälls !

Tjenixen :)

ÅH vad härligt det var att komma bort från vilhelmina och vara i fjället.. jaa, nog för att det bara var
en natt men det räckte.. :) Körde som sagt upp packningen till skoter-klubben, till Fjällgården i saxnäs . 
Sen elda vi och gjorde lite mysigt uppe i stugan. Gick ner på sjön och fiska lite, gjorde upp eld och grilla korv och mackjärns-mackor.. Bara ligga på sjön där uppe är helt underbart, alldelens tyst... inte ett ljud.
Fick napp till slut i alla fall.. men precis uppe vid kanten av hålet så släppte fisken.. jaja där rök den middagen. Men det gjorde inte så mkt, hade ju bullens pilsner korv haha !
På torsdag efter jag slutat jobba så åker Jag, Hasse, Jocke och Jennifer upp dit igen.. På fredag förmidda så kommer Emelie, Peter och Leo upp. så vi blir några stycken men det kommer att bli skoj :)




Lite bilder från Stekkenjokk.. inte bästa vädret precis.


Freedag :)

Äntligen Fredag ! fy fasiken så skönt.. tråkigt att det är piss väder... = snö/regn. Ska nämligen upp till fjälls imorgon. Ska köra upp lite väskor till folk som ska bo där, tänkte då passa på att sova i stugan en natt, och fiska lite. Bara hoppas att det blir bättre väder :)
Har precis gjort en beställning på H&M :) ska bli skoj med nya kläder, men mindre skoj att betala paketet sen när det kommer.. hehe:) Nix, dags för lite telefon pratande, suck.. tycker inte om att prata i telefon nu mera..
Hörs sennare :)

Födelsedag

Tjaa!

Ska jag förkorta dagen som varit så har en varit bra och Proppmätt :) Har gått bra att jobba idag trots lite gnäll och tjat, men det är ju nästan som vanligt. Morsan kom ner efter jag slutat så vi var och fika, handla. Hon köpte en ny näs-piercing till mig.. blev jätte glad :) Min ekonomi är så begränad nu när vi lever två på den för tillfälle så man unna sig inte speciellt mkt. NåJa, Blev bjuden på middag på Hotellet, och goo fika av Emelie o Peter, eftersom Hasse fyller år idag. ( jag vet, det är lite skoj att man fyller år just på 1:a April ) Har nog inte gjort annat än att ätit massa go saker och god mat idag, känns som att jag kan skippa frukosten i morgon bitti.. hehe ! :)
Nu blir datorn upptagen, hasse har hittat ett spel som tydligen var väldigt intressant. Typiskt va ?! :)

Leo Var mer inne på min snusdosa än på sin efterrätt :)


Emelie o Peter :)


RSS 2.0